Home of the Civ V Unofficial Patch, G&K Enhanced, and Vanilla Enhanced Mod

v131.14 Beta

Misc

  • Fixed an issue with early replace-unit opportunities.
Advertisements

10 responses

  1. Phil

    I deleted cache and moduserdata as usual, but it seems that combat animation is turned off and there’s no way to change it in the options menu. The entry simply does not appear. Any ideas?

    March 1, 2012 at 7:40 pm

    • The readme points to the “options” file located in the mod folder. 🙂

      March 2, 2012 at 8:04 am

  2. Erik

    Trying to install v131.14 but when I click install it cycles through real quick and this mod does not show up on the mods list.

    I’ve downloaded almost all the betas for this mod and this is the first time I’ve had this problem.

    March 1, 2012 at 11:27 pm

  3. Akabane

    Just wanted to say thanks for all the hard work that you have put into the mod. CiV 5 isn’t worth playing otherwise. I Hope one day they take your mod and make it part of the core game =)

    March 2, 2012 at 6:00 pm

  4. Philip

    Server must be down or something. I diagnose and it says: CivFanatics is currently online but is not responding to connection attempts.

    Weird.

    @thalassicus

    I looked at the readme before and didn’t realize .sql files could be edited with notepad. lol I feed kind of stupid now. Thanks for your help.

    March 2, 2012 at 7:29 pm

  5. Intaka

    Thal,

    What are your thoughts about either changing the Dynamite technology to give cities range 3 attacks, or if this is not accessible as a change, then making artillery only range 2 since it doesn’t require a resource and aircraft are not typically available to counter at this point in the game? If the question is moot due to Gods and Kings bringing earlier tech aircraft to the table, then that’s fine too. In many conquest games, 2 artillery and 1 leveled up mounted unit can sweep the map of a cannon tech civilization with no damage taken.

    March 3, 2012 at 5:49 am

  6. Phil

    I’m getting a CTD over and over at turn 119. I try to verify integrity of local cache and everytime steam says 1 failed and must install the file over again. So I’m not sure if this mod has anything to do with it, but I haven’t run into this problem since the latest patch of Civ.

    March 5, 2012 at 2:49 am

  7. Psyborg

    I’m having some trouble with animations and I can’t find an answer anywhere! It used to work, but now they don’t… I tried different versions of your mod to no avail, the only thing that fixes it is to deactivate it 😦

    I tried choosing to deactivate animations in your options-file too, but that didn’t work…
    I’ve tried deactivating other mods too, in case there was some kind of conflict, but that doesn’t seem to work either… I really need animation to play :/

    March 7, 2012 at 4:09 pm

    • Could you start a thread on the bug reports forum? Once I have access to the game again, I’ll try and fix this problem. 🙂

      March 7, 2012 at 7:51 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s